Дуже своєрідно передаються у дереві зображення та лики сакрального характеру. Приглушені тони занурюють глядача в містичну атмосферу задуму, споглядання та нескінченності. Шелак надає роботам спокійного відтінку старовини.

Що не кажи, а Образ Спасителя і Богородиці найчастіше зустрічаються у нашому житті. Сотні різноманітних зображень та візуалізацій. Від сакральних та незвичайних візантійських вистав до сучасних чи академічних. Історія створення нашої майстерні від початку свого існування невід’ємно пов’язана із Церквою. Перші наші роботи створювалися в приміщенні, де колись проводилися служби (і, до речі, з початком карантину проводяться і зараз). І не дивно, що нашими першими роботами були саме ікони. Я досі вважаю, що в іконах та ликах святих найбільш гармонійно проявляються всі переваги дерев’яної мозаїки маркетрі. Дерево, органічні олії та лаки надають сакральним зображенням натуральність, природність та відчуття непорушної глибини та вічності. Ми маємо у своїй галереї ряд ікон Спасителя і Божої Матері.

За 3 тижні ми можемо виготовити на замовлення іменну ікону або будь-який інший образ, який вам більше до вподоби. Для цього нам достатньо зображення із інтернету. Прекрасний і сповнений сенсу подарунок. Розмір іконки, рамка та вартість обумовлюються у листуванні. Зазвичай ми обрамляємо ікони в рами з сосни, на фрезеровані краї наносимо золоту патину. Можемо виготовити ікону під вашу раму чи кіот.